- ATLANTIS FISHING (Prologic, Shimano, Okuma, Trabucco, Ron Thompson, Savage Gear, Big Carp, MMX)
Kedves Horgásztársunk! Tisztelt Partnerünk!
Hírlevelünkben az E-Thrust elektromos csónakmotorokat mutatjuk be. Az E-Thrust motorok kiváló tulajdonságai közül talán a legfontosabbak a megbízhatóság, csendes, akkumulátorkímélő üzemelés, tartósság, kedvező ár és a megnyugtató szervízháttér: az időnként cserére szoruló vagy fogyóeszköznek minősülő, vagy nagy általánosságban gyakrabban meghibásodó alkatrészek, mint a törőstift, a csiga vagy a kapcsoló állandóan és alacsony áron állnak rendelkezésre!

Üdvözlettel: LaNiTex kft.
E-thrust csónakmotorok
Az E-Thrust elektromos csónakmotorok tökéletes kombinációi az ergonomikus designnak és a mérnöki pontosságnak. Az E-Thrust csónakmotorok nagyon megbízhatóak, hiszen a gyártó magas minőségű alapanyagokat használ a gyártás során és minden egyes motor egy speciális próbaeljáráson esik át, ez adja a csónakmotor tökéletes teljesítményét napról napra, horgásztúráról horgásztúrára. Ezek a magas minőségű motorok egyaránt alkalmasak sporthorgászatra és mindennapos csónakázásra. Csendes meghajtás A kimagaslóan nagy tolóerőnek és a speciális hajócsavar kialakításnak köszönhetően könnyedén haladhatunk vele folyóvizen és a vízinövénnyel benőtt területeken egyaránt. A speciálisan tekercselt motornak köszönhetően alacsony fogyasztást és hosszú élettartamot biztosít. A csónakmotor további hasznos tulajdonsága a rázkódásmentesség. Az LCD monitor folyamatosan mutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét. Magyarországon két fajta teljesítményű változatban érhető el: 36lbs / 55lbs. Tápellátás: 12 Volt LCD kijelző: két karakteres A motorrögzítő a 36 lbs változatnál 10 fokozatban dönthető, az 55 lbs változatnál pedig 7 fokozatban dönthető. A motor 360 fokban körbefordítható. A tengely rozsdamentes acélból készült és teleszkópos kivitelű. A motorvezérlő 5 előre és 2 hátramenet fokozatot biztosít. A kisebb motort kisebb tavakra és strandokra ajánljuk, a nagyobb motor egyaránt megállja a helyét nagyobb tavakon, folyóvizeken, akár sós vízben a part mentén. A kisebb teljesítményű motoron két pengés, a nagyobb három pengés hajócsavarral van szerelve. A javasolt maximális csónakméret a 36 lbs motornál 1144 kg, az 55 lbs-nél 1750 kg.
E-Thrust csónakmotorok
Atlantis Fishing Horgászáruház • 1097 Budapest, Soroksári út 132. • Tel.: +36 (70) 429-9236 • E-mail: info@atlantisfishing.com • Lanitex Kft. adatkezelés nyílvántartási száma: NAIH-77591/2014.