- ATLANTIS FISHING (Prologic, Shimano, Okuma, Trabucco, Ron Thompson, Savage Gear, Big Carp, MMX)
Kedves Horgásztársunk! Tisztelt Partnerünk!
A MadCat a harcsázáshoz szükséges aprócikkek szinte teljes választékát kínálja. A harcsázó felszerelés minden elemének különlegesen nagy teherbírásúnak kell lennie, mert a harcsa igen nagy erőket tud mozgósítani a víz alatt. A harcsázó végszerelékek néha elég trükkösek, elkészítésük speciális kiegészítőket igényel, a MadCatnél természetesen ezek is megtalálhatók.
Hírlevelünkben részletesebben is bemutatjuk a harcsás kiegészítőket!

Üdvözlettel:
Madcat csapata
LaNiTex KFt.
MADCAT CSAPÁGYAS FORGÓS ÓLOM
Tökéletes a kuttyogatós és úszós horgászmódszerekhez! Ez a két beépített, jó minőségű csapágyas forgóval ellátott ólom megbízhatóan kiküszöböli a zsinórcsavarodást és nem hat riasztóan a harcsákra speciális matt bevonatának köszönhetően.
MADCAT CSAPÁGYAS FORGÓS ÓLOM
MADCAT QUICK-CHANGE INLINE ÓLOM
A rugalmasság halat eredményez! A víz áramlásának vagy egyéb tényezők megváltozásához egyszerűen alkalmazkodhatunk, ha az ólomsúlyt lecseréljük. A botok biztonságos szállításához is hozzájárulunk, ha az ólmot le tudjuk venni a zsinórról, a szerelék megbontása nélkül! A MadCat Quick-Change Inline ólom egy olyan belső zsinórvezetésű csúszóólom, amely a szerelék megbontása nélkül is egyszerűen levehető a zsinórról, így rugalmasan alkalmazkodhatunk a változó körülményekhez.
MADCAT QUICK-CHANGE INLINE ÓLOM
MADCAT POWER FORGÓ
Hatalmas teherbírású forgók a harcsázó szerelékek elkészítéséhez!
MADCAT POWER FORGÓ
MADCAT POWER CSAPÁGYAS FORGÓ
Az igazán nagy teher alatt a csapágyas forgók forognak a legmegbízhatóbban, a MadCat Power csapágyas forgója 90, 110 és 130 kilós kivitelben és biztonsági karabinerrel szerelve is kapható, 90 és 100 kg-os kivitelben is.
MADCAT POWER CSAPÁGYAS FORGÓ
MADCAT POWER CSAPÁGYAS FORGÓ BIZTONSÁGI KARABINERREL
Ez a nagy teherbírású kapocs kétszeres biztosítással zárul, ha ez egyik netán ki is nyílna, a második zár továbbra is megtartja a halat.
MADCAT POWER CSAPÁGYAS FORGÓ BIZTONSÁGI KARABINERREL
MADCAT POWER FORGÓKAPCSOS KARABINER
100 és 140 kilós teherbírású forgós karabinerek, ellenállnak a harcsázás nagy terhelésének.
MADCAT POWER FORGÓKAPCSOS KARABINER
MADCAT BIZTONSÁGI KAPOCS
A MadCat biztonsági karabinere külön is megvásárolható, ez a kapocs kétszeres biztosítással zárul, ha ez egyik netán ki is nyílna, a második zár továbbra is megtartja a halat.
MADCAT BIZTONSÁGI KAPOCS
MADCAT ZÁRT KARIKÁK
Laposra kovácsolt rozsdamentes acél karikák, hogy elkészíthessék a saját vertikális harcsázó szereléküket.
MADCAT ZÁRT KARIKÁK
MADCAT RUGALMAS „BOOM-KAPOCS”

A MadCat rugalmas „Boom-kapocs” többszörös variációs lehetőséget rejt magában, a karabineren cserélhető az ólmok, úszók mérete és maga a rögzítő szerkezet is levehető a zsinórról. A kapocs kialakítása miatt remekül megelőzi a gubancok kialakulását.
Ez a rugalmas „boom-kapocs” sokkal könnyebbé, rugalmasabbá és gyorsabbá teszi a horgászatot. Zseniális kialakítása lehetővé teszi, hogy a szerelék megbontása nélkül, utólag erősítsük a zsinórra. Nem kell újra kötni, azonnal reagálhatunk a változó körülményekhez! Tökéletes önsúlyos úszókhoz, felszín alatti úszókhoz és szakítózsinóros szerelékekhez.
MADCAT RUGALMAS „BOOM-KAPOCS”
MADCAT SZILIKON CSŐ
Abszolút univerzális eszköz. Kötések védelmére, stopperként, csalihalak rögzítésére is használható!
MADCAT SZILIKON CSŐ
MADCAT PROPELLERES CSÖRGŐK
A propelleres csörgőhöz hasonlóval nem mindennap találkozunk! Kialakításának köszönhetően a legkisebb vízáramlattól is pörögni kezd. Kiválóan felkelti a harcsák figyelmét, nagy távolságról is!
MADCAT PROPELLERES CSÖRGŐK
MADCAT SUPER STOPPEREK
Újra felhasználható ólom- és úszóstopperek két méretben, speciálisan vastag zsinórokhoz.
MADCAT SUPER STOPPEREK
MADCAT ZSUGORCSŐ
Ideális választás kötések, forgók, kapcsok stb. védelmére.
MADCAT ZSUGORCSŐ
MADCAT PELLET RÖGZÍTŐ
Csatlakoztassuk a pelletrögzítőt a hajszálelőke végére és a pelletek hosszabb ideig megmaradnak, akkor is, ha már kezdenek feloldódni. Nagyon hasznos kiegészítő, ami a pelletes horgászatot élvezetesebbé és könnyebbé teszi!
MADCAT PELLET RÖGZÍTŐ
MADCAT GUMIGYÖNGYÖK
Tökéletesen védi a kötéseket csúszóólmok vagy boom kapcsok használata esetén.
MADCAT GUMIGYÖNGYÖK
MADCAT ALUMÍNIUM KRIMPHÜVELYEK
Ovális, alumínium hüvelyek, 2 méretben kaphatók: 1,00 és 1,30 mm, tökéletesen találnak a 1,00 mm-es és 1,30 mm-es MADCAT Ultra Soft monofil előkezsinórhoz. 16 db/csomag.
MADCAT ALUMÍNIUM KRIMPHÜVELYEK
MADCAT HUROKVÉDŐK
Védőhüvelyek a krimpelt fülek belső részének védelmére. Ideálisak a MADCAT alumínium hüvelyekkel, Ultra Soft monofil előkezsinórral és leforrasztott karikákkal ellátott csapágyas forgóval való használatra. 10 db/csomag.
MADCAT HUROKVÉDŐK
MADCAT KRIMPELŐ FOGÓ
Karbonacél krimpelő fogó, ideális az alumínium hüvelyek krimpeléséhez. Drótvágó éllel az oldalán, ami a vastag monofil zsinórt is erőlködés nélkül vágja. Négyféle krimpelő vájattal a különböző méretű hüvelyekhez (0,1-től 2,2 mm-ig). Tökéletes a harcsázó végszerelékek és pergető előkék elkészítéséhez. Extra hosszú (25 cm) a nagyobb erőkar miatt.
MADCAT KRIMPELŐ FOGÓ
MADCAT POWER ELASTIC ERŐGUMI
Tökéletes a Bungee Rigek otthoni elkészítéséhez. Hihetetlenül erős és nagyon tartós.
MADCAT POWER ELASTIC ERŐGUMI
MADCAT LEBEGTETŐ GOLYÓK
Gömb alakú lebegtető úszók enyhén ellapított végekkel, 5 grammnyi felhajtóerővel. Furat átmérője: 2 mm. Használható szólóban, mini vízközti úszóként vagy több darabot felhasználva 10, 15 vagy 20 grammos lebegtető úszóként. Ha nem nyomjuk össze őket szorosan, egymástól függetlenül elmozoghatnak. Rögzítsük őket MADCAT Super Stopperrel. 4 db/csomag.
MADCAT LEBEGTETŐ GOLYÓK
MADCAT DÖGLÖTT CSALI-RÖGZÍTŐ KLIPSZ
Egyszerű, de nagyon hatékony döglött halcsalis klipszek, 1,2 mm-es rozsdamentes rugóacélból. A döglött csalis szerelék elkészítéséhez helyezzünk el egyet-egyet egy kisméretű vízközti úszó (Subfloat) két végénél, majd rögzítsük MADCAT Super Stopperrel! 6 db/csomag.
MADCAT DÖGLÖTT CSALI-RÖGZÍTŐ KLIPSZ
MADCAT CSALIRÖGZÍTŐ
Kerek gumi korongok a csalihal horgon való rögzítéséhez. Többször is felhasználható. 16 db/csomag.
MADCAT CSALIRÖGZÍTŐ
MADCAT KULCSKARIKÁK
Kovácsolt japán acél, fekete nikkel színű, extra erős kulcskarikák. Ideálisak pl. a saját vertikális végszerelék elkészítéséhez. 2 méretben kapható: 10 és 12 mm, 100 és 150 lb erősséggel. 16 db/csomag
MADCAT KULCSKARIKÁK
MADCAT FLUO ZÖLD VÉDŐ CSŐ
Harcsázó szerelékek készítéséhez való cső, a kötések védelmére. A vízközti úszók stoppereként is sokan használják. Könnyen felcsúsztatható a horgon vagy forgón.
MADCAT FLUO ZÖLD VÉDŐ CSŐ
Atlantis Fishing Horgászáruház • 1097 Budapest, Soroksári út 132. • Tel.: +36 (70) 429-9236 • E-mail: info@atlantisfishing.com • Lanitex Kft. adatkezelés nyílvántartási száma: NAIH-77591/2014.