- ATLANTIS FISHING (Prologic, Shimano, Okuma, Trabucco, Ron Thompson, Savage Gear, Big Carp, MMX)
Kedves Horgásztársunk! Tisztelt Partnerünk!
A MadCat harcsahorgászokra specializálódott márka jelentős megújuláson ment át 2018-ra: a nagyon népszerű Black és Green sorozatok teljes egészében megújulnak, de nem kell senkinek aggódnia, a jól bevált és kedvelt modellek megmaradnak, mindössze a külsejük lesz kissé más, ugyanakkor a korszerűbb gyűrűknek, orsótartónak és nyélnek köszönhetően még könnyebbek és használhatóbbak lesznek ezek a botok. A Green és a Black szériákban is megjelennek a parti harcsázásra tervezett Deluxe modellek, ezen kívül újdonság a Black Pellet és Black Inline bot is.
A botokon kívül számos újdonságra érdemes odafigyelni, az új elektromos kapásjelző, fejlámpa, műcsalik és aprócikkek mellett mindenképp említésre méltó a MadCat új A-Static bevonattal ellátott horgainak és termékeinek a köre: ez a bevonat elrejti a horgok, műcsalik fém anyagának elektromos mezejét a harcsák elől, így a legkitanultabb jószágoknak is könnyebb túljárni az eszén.

Jó böngészést kívánunk!
MadCat csapata
Lanitex Kft.
MadCat GREEN SPIN harcsapergető bot - 2018-as újdonság
2018-ban megújul a MadCat teljes Green sorozata, ezen belül pedig a Green Spin harcsapergető botok is. Az új modellek színe az eddigi élénk fűzöld helyett visszafogottabb, sötétzöld lett. Az új botok EVA nyele karcsúbb lett, terepmintás kivitelben, a zsinórvezető gyűrűk elegánsabb, modernebb kivitelű, könnyebb darabok. Az új Green Spin botokon eredeti Fuji® orsótartó található (20-as méretű DPS). Ezek a karbon pergető botok a nehéz műcsalik dobálásához és a nagy harcsák fárasztásához tökéletesen megfelelő erővel, akcióval (gyors) és egyensúllyal rendelkeznek.
4 méretben, 210 cm, 240 cm, 270 cm, 300 cm, 40-150 gramm dobósúllyal készülnek!
MadCat GREEN SPIN harcsapergető bot - 2018-as újdonság
MADCAT GREEN INLINE BELSŐ ZSINÓRVEZETÉSŰ BOT
Karcsú belső zsinórvezetésű bot, ideális a kuttyogató horgászathoz, ahol fennáll az esélye annak, hogy a zsinór a hagyományos botok gyűrűi közé tekeredjen. Ez a 20-30 librás bot elég erős ahhoz, hogy a kapitális harcsákat is kifárasszuk, ugyanakkor a kisebb, közepes harcsák fárasztása is élvezetes vele. 22-es méretű eredeti Fuji® DPS orsótartóval. A bothoz egy befűző drótot is mellékelünk a zsinór blankon való átvezetéséhez.
MadCat GREEN INLINE 120 harcsázó bot - 2018-as újdonság
MADCAT GREEN HEAVY DUTY HARCSÁZÓ BOT
Három erőteljes, 200-400 gramm dobósúlyú botból álló sorozat. Ideális a nagy tavakon és húzós folyókon való bójás, felszíni és fenekező harcsázáshoz. 20-as méretű eredeti Fuji® DPS orsótartóval és rendkívül praktikus SeaGuide gyűrűkkel, amelyekben nincsen sérülékeny kerámia betét, így ezek a botok a rendkívül durva bánásmódot is jól tűrik.
MadCat GREEN HEAVY DUTY harcsázó bot - 2018-as újdonság
MADCAT GREEN VERTICAL HARCSÁZÓ BOT
Egyrészes, jól kiegyensúlyozott karbon harcsázó bot a vertikális módszerekhez 190 cm-es hosszban, 150 gramm dobósúllyal. Eredeti Fuji® DPS 18 mm-es orsótartóval és egyedi SeaGuide® ovális gyűrűkkel.
MadCat GREEN VERTICAL 190 harcsázó bot - 2018-as újdonság
MADCAT GREEN PELLET BOT
Karcsú, 30 tonnás karbonból készült, 360 cm hosszú harcsázó bot a pelletes horgászathoz. Tesztgörbe: 5 lbs. Alulról záródó, eredeti Fuji® DPS 20 mm-es orsótartóval, stucnis csatlakozással a még nagyobb teherbírásért.
MadCat GREEN PELLET harcsázó bot - 2018-as újdonság
MADCAT GREEN ALLROUND 285 HARCSÁZÓ BOT
Egy igazi mindenes karbon harcsázó bot 285 cm-es hosszban, 100-250 grammos dobósúllyal. Számos felhasználási területen bevethető, mint a bójázás, fenekezés vagy úszózás. Eredeti Fuji® DPS 20 mm-es orsótartóval és SeaGuide® gyűrűkkel.
MadCat GREEN ALLROUND 285 harcsázó bot - 2018-as újdonság
MADCAT GREEN DELUXE HARCSÁZÓ BOT
Újdonságnak számítanak a Green családban a Deluxe botok! Luxuskivitelű harcsázó botok a közepesen hosszú távú bójás és fenekező harcsázáshoz, Európa bármely álló- vagy folyóvizén. Dobósúly: 150-300 gramm, 275 és 320 cm-es hosszban. 22 mm-es orsótartóval, amely a legnagyobb méretű orsókat is befogadja.
MadCat GREEN DELUXE harcsázó bot - 2018-as újdonság
MADCAT BLACK SPIN HARCSAPERGETŐ BOT
2018-ban a MadCat Black sorozata is megújul! Az új modellek divatos EVA nyelet és markolatot kaptak, könnyebb és elegánsabb gyűrűket. Az eddig meglévő, jól bevált modellek megmaradnak, ugyanakkor új tagokkal is bővül a Black sorozat.
A Black Spin botok is keresztül mentek egy kis fejlesztésen, ugyanakkor továbbra is remek akciójú, erőteljes pergető botok a nagy műcsalik eldobásához és a nagy testű harcsák fárasztásához. 20 mm-es orsótartóval.
4 hosszban kaphatók, 210, 240, 270 és 300 cm, 40-150 gramm dobósúllyal.
MadCat BLACK SPIN harcsapergető bot - 2018-as újdonság
MADCAT BLACK INLINE 210 BELSŐ ZSINÓRVEZETÉSŰ BOT
A népszerű Inline botok már Black változatban is kaphatók, elsősorban a kuttyogató horgászok nagy örömére! Karcsú belső zsinórvezetésű bot, ideális a kuttyogató horgászathoz, ahol fennáll az esélye annak, hogy a zsinór a hagyományos botok gyűrűi közé tekeredjen, valamint olyan helyzetekben, amikor a sűrű növényzet, ágak miatt a bot gyűrűi közt futó zsinór elakadhat és ezáltal hibaleetőséget jelent. Ez a 20-30 librás bot elég erős ahhoz, hogy a kapitális harcsákat is kifárasszuk, ugyanakkor a kisebb, közepes harcsák fárasztása is élvezetes vele. 22-es méretű MADCAT orsótartóval. A bothoz egy befűző drótot is mellékelünk a zsinór blankon való átvezetéséhez.
MadCat BLACK INLINE 210 harcsázó bot - 2018-as újdonság
MADCAT BLACK HEAVY DUTY HARCSÁZÓ BOT
Három erőteljes, 200-300 gramm dobósúlyú botból álló sorozat. Ideális a nagy tavakon és húzós folyókon való bójás, felszíni és fenekező harcsázáshoz. 20-as méretű orsótartóval és rendkívül praktikus SeaGuide gyűrűkkel, amelyekben nincsen sérülékeny kerámia betét, így ezek a botok a rendkívül durva bánásmódot is jól tűrik.
MadCat BLACK HEAVY DUTY harcsázó bot - 2018-as újdonság
MADCAT BLACK VERTICAL 190 HARCSÁZÓ BOT
A MadCat hazánkban egyik legnépszerűbb harcsázó botjának az utóda, változatlan erővel és teljesítménnyel, új köntösben. Egyrészes, jól kiegyensúlyozott karbon harcsázó bot meggyőző falvastagsággal a vertikális módszerekhez: kuttyogatás, műcsali és döglött csalis emelgetés. 18 mm-es orsótartóval szerelve.
MadCat BLACK VERTICAL 190 harcsázó bot - 2018-as újdonság
MADCAT BLACK PELLET HARCSÁZÓ BOT
Karcsú, 24 tonnás karbonból készült harcsázó bot a pelletes horgászathoz. Tesztgörbe: 4,5 lbs. Alulról záródó 20 mm-es orsótartóval, stucnis csatlakozással a még nagyobb teherbírásért.
MadCat BLACK PELLET harcsázó bot - 2018-as újdonság
MADCAT BLACK ALLROUND 285 HARCSÁZÓ BOT
Mindenes karbon harcsázó bot 285 cm-es hosszban, 100-250 grammos dobósúllyal. Számos felhasználási területen bevethető, mint a bójázás, fenekezés vagy úszózás. 20 mm-es orsótartóval szerelve.
MadCat BLACK ALLROUND 285 harcsázó bot - 2018-as újdonság
MADCAT BLACK DELUXE HARCSÁZÓ BOT
2018-tól a Black sorozatban is kaphatók már a Deluxe parti harcsázó botok is! Luxuskivitelű harcsázó botok a rövid és közepes távú bójás és fenekező harcsázáshoz, Európa bármely álló- vagy folyóvizén. 275 és 320 cm-es hosszban készülnek, dobósúly: 100-250 gramm. 22 mm-es orsótartóval, amely a legnagyobb méretű orsókat is befogadja.
MadCat BLACK DELUXE harcsázó bot - 2018-as újdonság
MADCAT INLINE RATTLER ÚJ MÉRETE: 110 GRAMM
Valószínűleg a legelső olyan wobbler, amit kimondottan az európai harcsa horgászatára fejlesztettek ki! Gyors rezgésének köszönhetően a belsejében elhelyezett golyók nagyon intenzíven csörögnek! Sokszor, sokféle vízen, újra és újra kipróbálták a MADCAT teszthorgászai – egyszerűen minden, a piacon kapható más műcsalit lever! A 90 grammos változat ideális a pergető horgászathoz, az új 110 grammos méret pedig a vertikális emelgetéshez! A 110 grammos változattal a nagyobb mélységeket is meg tudjuk pergetni, vagy vontathatjuk is. A 6X erősségű, 3/0-ás méretű hármashorog tökéletes méretű, formájú és erősségű, hegyesebb, mint amit bárki is el tudna képzelni egy ilyen méretű horogról! Végül, de nem utolsósorban: minden MADCAT Rattler inline rendszerű, azaz a műcsali teste fel tud csúszni az előkén, így a fárasztáskor csak a csupasz horog van a harcsa szájában, minimalizálva a halvesztést és a műcsali sérülését.
MadCat INLINE RATTLER vertikális wobblerek - 2018-ban új méretek!
MADCAT A-STATIC CLONK TEASER
A magyar vizeken is rendkívül népszerű és sikeres eredeti Clonk Teaser A-STATIC verziója, gumis bevonattal ellátott testtel és egyeshorgokkal, a harcsát riasztó elektromos mező minimalizálása érdekében. Figyelem: a gumis bevonat a horgon több hal megfogása után lekophat. Különböző méretű csere horogrendszerek kaphatók. Horogméretek a kész A-STATIC Clonk Teaseren: 10/0 + 8/0.
MadCat A-STATIC CLONK TEASER - 2018-as újdonság
MADCAT A-STATIC CLONK TEASER HOROGRENDSZEREK
Kétfarkú lágy műcsali harcsázáshoz. Két méretben és többféle színben kapható. Szerelhető MADCAT jigfejre vagy MADCAT betekerős jigfejre. 10 db/csomag.
Madcat A-static clonk teaser rig - horogrendszerek - 2018-as újdonság
MADCAT A-STATIC HARCSÁZÓ HORGOK
A MADCAT A-STATIC harcsázó horgok bevonata elrejti a gyanakvó harcsák elől a horog fém anyagának elektromos mezejét, így több és határozottabb kapásra számíthatunk. Figyelem: a horgon levő gumi bevonat lekophat több hal fogása után!


MADCAT A-STATIC CLASSIC HARCSÁZÓ HORGOK

Népszerű, klasszikus formájú, ultra hegyes harcsázó horgok, minőségi japán acélból. MADCAT A-STATIC kivitelben: antisztatikus, gumi bevonattal, hogy minimalizálja a fém elektromos mezőjét, ami riasztja a harcsát.

MADCAT A-STATIC DEADBAIT GRIPPER HARCSÁZÓ HORGOK

A kis kiegészítő horgot tűzzük a csalihal testébe, így a nagy fő horog teljesen szabadon áll, jobb akadást biztosítva. Ultra hegyes harcsázó horgok, minőségi japán acélból, MADCAT A-STATIC kivitelben.


MADCAT A-STATIC JIG HORGOK

Ultra hegyes, könnyű harcsázó horgok leforrasztott füllel. Ideális a vertikális emelgetéshez és a víz alatti úszós szerelékekhez. Minőségi japán acélból készültek, MADCAT A-STATIC kivitelben.

MADCAT A-STATIC STINGER HORGOK

Ultra hegyes patkoló horgok leforrasztott füllel és két kis kiegészítő horoggal. A nagyméretű gumihalak patkolásához. Minőségi japán acélból készültek, MADCAT A-STATIC kivitelben: antisztatikus, gumi bevonattal, hogy minimalizálja a fém elektromos mezőjét, ami riasztja a harcsát.

MADCAT A-STATIC 6X ERŐSSÉGŰ HÁRMASHORGOK

Ultra hegyes hármashorgok minőségi japán acélból, MADCAT A-STATIC kivitelben.
Madcat 2018-ass A-STATIC horog újdonság
MADCAT A-STATIC RATTLIN' TEASER SPINNER KÖRFORGÓ VILLANTÓ
A MADCAT Rattlin' Teaser Spinner második generációja, két forgókanállal, a még nagyobb vibráció érdekében. MADCAT A-STATIC kivitelben: antisztatikus, gumi bevonattal, hogy minimalizálja a fém elektromos mezőjét, ami riasztja a harcsát. Figyelem: a horgon levő gumi bevonat lekophat több hal fogása után.
Madcat A-STATIC RATTLIN' TEASER SPINNER körforgó villantó - 2018-as újdonság
MADCAT BIG BLADE KÖRFORGÓ VILLANTÓ
Harcsázó körforgó villantó extra nagy kanállal az erős vibrációért. Extrém vastag huzalból, 2/0-ás, nagy teherbírású hármashoroggal szerelve.
Madcat BIG BLADE körforgó villantó - 2018-as újdonság
MADCAT CATDIVER HARCSÁZÓ WOBBLER
Nagy teherbírású crank típusú wobbler, 4-5 méter mélyre merül, csörgős kivitelben. Két db japán acélból készült, 6x erősségű, 1/0 méretű hármashoroggal, mindegyikük 85 librás kulcskarikára csatlakoztatva.
Madcat CATDIVER harcsázó wobbler
MADCAT DOUBLE TROUBLE KÉTFARKÚ TWISTER
Kétfarkú lágy műcsali harcsázáshoz, egészen egyedi mozgással: a megszokott kétfarkú tviszterekkel ellentétben, amelyeknek békaláb-szerűen a mozog a két farka, a Double Trouble farkak két egymás mellett levő egyfarkú tviszterként mozognak. Két méretben és többféle színben kapható. Szerelhető MADCAT jigfejre vagy MADCAT betekerős jigfejre. 10 db/csomag.
Madcat DOUBLE TROUBLE kétfarkú tvwister
MADCAT SMART ALARM KAPÁSJELZŐ SZETT
Megbízható, mozgásérzékelővel működő rádiós harcsázó kapásjelző készlet minimum 100 méteres hatótávval. Ideális a bójás vagy az egyre divatosabb vízközti úszós fenekező módszerekhez.
Rendkívül könnyen használható, nagy, könnyen kezelhető ki/be kapcsoló gombbal. A kapásjelző bekapcsolása után automatikusan érzékeli és beállítja a pillanatnyi elhelyezkedési szögét, ezután az S-gombok megnyomásával állíthatjuk az érzékenységét. Az S- gombbal csökkenthetjük, míg az S+ gombbal növelhetjük az érzékenységet, a nagyon érzéketlentől a hiper-érzékenyig, 5 fokozatban. A hangerő-gombok hasonlóan működnek: a V- gombbal csökkenthetjük, míg a V+ gombbal növelhetjük a hangerőt, a nagyon halktól a nagyon hangosig, szintén 5 lépésben. Ennyire egyszerű! Nem kell tanulmányozni és memorizálni a bonyolult használati utasítást! Bevágás után az Ki/Be gomb egyszerű megnyomásával kikapcsolható a jelző.

A legzordabb körülmények közt is helytáll, legyen szó szélről, fagyról vagy forróságról. A szigetelt áramköröknek köszönhetően a jelzőt nem befolyásolja az eső vagy a köd sem. A jelző tetején található fehér LED fény 10 másodpercig világít a jelző kikapcsolása után. Egy gumi pánt garantálja, hogy a Smart Alarm jelző gyakorlatilag minden botra könnyen felerősíthető és bevágásnál is a helyén marad.
A vevőegység ugyanabban a pillanatban szólal meg, amikor a jelző, késés nélkül. A vevőn a hangerő egy gombnyomással (Mute gomb) elnémítható, egy másik gombbal kapcsolhatjuk be a rezgő üzemmódot. Természetesen a hangerő is állítható, 5 fokozatban.
A vevő és a jelzők is két darab normál 1,5 voltos AAA elemmel működik, extrém alacsony fogyasztással!
CE tanúsítvánnyal rendelkezik, tehát az EU-s törvények minden követelményének megfelel.
Madcat SMART ALARM kapásjelző szett - 2018-as újdonság
MADCAT A-STATIC SPIN&JIG RENDSZER
Egyszerű, de hatékony rendszer a döglött csalihalas harcsázáshoz, legyen szó pergetésről vagy vertikális horgászatról. Nyomjuk be az ólomrudat a hal száján keresztül a hasába. A biztonsági tüske hegyét szúrjuk a hal feje alá, hogy ne fordulhasson el. A réz dróttal körültekerve biztonságosan rögzíthető a csalihal. MADCAT A-STATIC kivitelben: PVC bevonatos rézdróttal, antisztatikus, gumi bevonatos hármashoroggal, hogy minimalizálja a fém elektromos mezőjét, ami riasztja a harcsát. Figyelem: a horgon levő gumi bevonat lekophat több hal fogása után. Két méretben kapható: 60 és 100 gramm, horogméretek: 1/0 és 2/0.
Madcat A-STATIC SPIN&JIG rendszer - 2018-as újdonság
MADCAT 2018-AS KIEGÉSZÍTŐ, APRÓCIKK ÚJDONSÁGOK
MADCAT SENSOR FEJLÁMPA

Kisméretű, könnyű (55 gramm elemek nélkül) és kényelmesen viselhető fejlámpa fehér és piros fénnyel. Lehetséges beállíítások: fehér (150 lumen), 30%-os fehér, villogó fehér és két piros fény, amely szintén állítható villogóra. A fehér fény a kéznek a lámpa előtt 10 cm-es távolságon beül való elhúzásával is be- és kikapcsolható. 45 fokban elforgatható. Három db normál 1,5 voltos AAA elemmel működik (nem tartozék).

MADCAT KRIMPELŐ FOGÓ

Karbonacél krimpelő fogó, ideális az alumínium hüvelyek krimpeléséhez. Drótvágó éllel az oldalán, ami a vastag monofil zsinórt is erőlködés nélkül vágja. Négyféle krimpelő vájattal a különböző méretű hövelyekhez (0,1-től 2,2 mm-ig). Tökéletes a harcsázó végszerelékek és pergető előkék elkészítéséhez. Extra hosszú (25 cm) a nagyobb erőkar miatt.

MADCAT ALUMÍNIUM KRIMPHÜVELYEK

Ovális, alumínium hüvelyek, 2 méretben kaphatók: 1,00 és 1,30 mm, tökéletesen találnak a 1,00 mm-es és 1,30 mm-es MADCAT Ultra Soft monofil előkezsinórhoz. 16 db/csomag.

MADCAT KULCSKARIKÁK

Kovácsolt japán acél, fekete nikkel színű, extra erős kulcskarikák. Ideálisak pl. a saját vertikális végszerelék elkészítéséhez. 2 méretben kapható: 10 és 12 mm, 100 és 150 lb erősséggel. 16 db/csomag.

MADCAT CSALIRÖGZÍTŐ

Kerek gumi korongok a csalihal horgon való rögzítéséhez. Többször is felhasználható. 16 db/csomag.

MADCAT HOROKVÉDŐK

Védőhüvelyek a krimpelt fülek belső részének védelmére. Ideálisak a MADCAT alumínium hüvelyekkel, Ultra Soft monofil előkezsinórral és leforrasztott karikákkal ellátott csapágyas forgval való használatra. 10 db/csomag.

MADCAT FLUO ZÖLD VÉDŐ CSŐ

Harcsázó szerelékek készítéséhez való cső, a kötések védelmére. A vízközti úszók stoppereként is sokan használják. Könnyen felcsúsztatható a horgon vagy forgón.

MADCAT DÖGLÖTT CSALI-RÖGZÍTŐ KLIPSZ

Egyszerű, de nagyon hatékony döglött halcsalis klipszek, 1,2 mm-es rozsdamentes rugóacélból. A döglött csalis szerelék elkészítéséhez helyezzünk el egyet-egyet egy kisméretű vízközti úszó (Subfloat) két végénél, majd rögzítsük MADCAT Super Stopperrel! 6 db/csomag.

MADCAT LEBEGTETŐ GOLYÓK

Gömb alakú lebegtető úszók enyhén ellapított végekkel, 5 grammnyi felhajtóerővel. Furat átmérője: 2 mm. Használható szólóban, mini vízközti úszóként vagy több darabot felhasználva 10, 15 vagy 20 grammos lebegtető úszóként. Ha nem nyomjuk össze őket szorosan, egymástól függetlenül elmozoghatnak. Rögzítsük őket MADCAT Super Stopperrel. 4 db/csomag.

MADCAT MONOFIL PERGETŐ ELŐKE

Harcsapergető előke csapágyas forgóval és „coastlock” karabinerrel. 1,3 mm vastag MADCAT Ultra Soft monofil előkezsinórból készült. Teljes hossza: 50 cm. Szakítószilárdság: 80 lb.
Madcat 2018-as APRÓCIKK újdonságok
MADCAT BOMBER DZSEKI
Ultra könnyű, mégis nagyon meleg és kényelmes bomberdzseki, rövidsége miatt nagyon praktikus a belly boatos horgászathoz.
Erős, fényes felületű 100% nylon zsávoly héjszövet
Tartós vízlepergető teflon bevonattal
Meleg, 150 gsm gyapjúszerű szigeteléssel
100% nylon taft bélés
Minőségi bordás szegély a gallérnál, mandzsettánál és a deréknál
2 gombos oldalzseb
Cipzáros zseb a felkaron
Cipzáros belső zseb
Madcat 2018-as RUHÁZATI újdonság - BOMBER dzseki
MADCAT NYÁLKAVÉDŐ ÖLTÖNY
A tökéletes választás harcsahorgászatnál – eldobható, környezetbarát nyálkavédő öltöny, amelyet a fotózáshoz felvehetünk és utána akár el is dobhatjuk.

Könnyű, vékony 0,12 mm vastagságú 100% PVC anyag
Eldobható és környezetbarát
2 részes öltöny, túlméretezve a könnyű felvehetőségért
Elülső cipzár
Felcsatolható kapucni
Szellőzőnyílások
Gumírozott derék
A csuklónál és a lábszáron összehúzható
Madcat 2018-as RUHÁZATI újdonság - NYÁLKAVÉDŐ öltöny
MADCAT UV ÉS SZÚNYOG ELLEN VÉDŐ ING
Technikai, mégis stílusos horgászing, amely maximális védelmet nyújt az 50+-os UV-védelmének és a szúnyogcsípést kizáró bevonata miatt.

Könnyű, szakadásálló 100% nylon taslon héjszövet
Extrém jól lélegzik, könnyen szárad a maximális kényelemért
Magas 50+ faktoros UV-védelem
Szúnyogellenes bevonatának köszönhetően a szúnyog nem tud átcsípni rajta
Szellőzőnyílások a hát felső részén
Felgöngyölhető ujjak
Cipzáros mellzseb a kulcsoknak stb.
Madcat 2018-as RUHÁZATI újdonság - UV és szúnyog ellen védő ing
Atlantis Fishing Horgászáruház • 1097 Budapest, Soroksári út 132. • Tel.: +36 (70) 429-9236 • E-mail: info@atlantisfishing.com • Lanitex Kft. adatkezelés nyílvántartási száma: NAIH-77591/2014.