- ATLANTIS FISHING (Prologic, Shimano, Okuma, Trabucco, Ron Thompson, Savage Gear, Big Carp, MMX)
Kedves Horgásztársunk! Tisztelt Partnerünk!
A Mustad napszemüvegek pont azért lettek kifejlesztve, hogy a horgászat szerelmesei a legnagyobb hőségben is élvezni tudják hobbijukat és a vízfelszín alatt könnyebben észrevegyék a halakat vagy halakra utaló jeleket.

A Mustad polarizált szemüvegek nem csak egyszerűen jól néznek ki. Többrétegű polarizált lencsével rendelkeznek, amely nagyon előnyös a horgászok számára, ugyanis maximalizálják a színek, kontrasztok láthatóságát és eltüntetik a zavaró tükröződéseket.

A lencsék természetesen 100% UV-A és UV-B védelmet biztosítanak, a szemüvegek alkotóelemei korrózióálló anyagokból készülnek. Minden szemüveg praktikus hordozó tokban csomagolva kapható.
Tekintsék meg az alább látható magyar feliratos videót! Ha nem indul el a felirat, a képernyő jobb alsó sarkában bekapcsolható!

Üdvözlettel:
Mustad csapata
LaNiTex Kft.
Mustad Hank Parker napszemüvegek
Mustad napszemüvegek - Hank Parker Signature sorozat bemutatása
A Hank Parker kétszeres Bassmaster Classic győztes feketesügér-horgász nevével fémjelzett Hank Parker Signature sorozat 9 különböző modellt foglal magában, fekete és teknőcmintás kerettel,füstszínű, kék fényvisszaverő réteggel ellátott, füstszínű, fényvisszaverő réteg nélküli és borostyánszínű lencsével.
Mustad napszemüvegek - Hank Parker SIGNATURE sorozat:
Mustad napszemüvegek - Hank Parker PRO sorozat bemutatása
A Mustad Pro sorozatban 5 különböző keret modell található, füstszínű, kék fényvisszaverő réteggel ellátott füstszínű, borostyánszínű, borostyán-zöld és borostyánszínű, zöld fényvisszaverő réteggel ellátott lencsékkel, matt vagy fényes fekete, kristálykék és teknőcmintás kerettel, így mindenki megtalálja az igényének és ízlésének megfelelő lencse- keret- és fényvisszaverő réteg színt, illetve formát.
Mustad napszemüvegek - Hank Parker PRO sorozat:
Atlantis Fishing Horgászáruház • 1097 Budapest, Soroksári út 132. • Tel.: +36 (70) 429-9236 • E-mail: info@atlantisfishing.com • Lanitex Kft. adatkezelés nyílvántartási száma: NAIH-77591/2014.