- ATLANTIS FISHING (Prologic, Shimano, Okuma, Trabucco, Ron Thompson, Savage Gear, Big Carp, MMX)
Kedves Horgásztársunk! Tisztelt Partnerünk!
A Mustad kínálatában kiváló minőségű rablóhalas horgok találhatók, számos rablóhalas módszerhez: a hagyományos kishalas rablóhalazástól kezdve a hagyományos és teflonbevonatú harcsázó horgokon keresztül, offset, drop shot és különböző méretű, erősségű és kivitelű jighorgokig! Hírlevelünkben ezeket mutatjuk be.

Üdvözlettel: Mustad csapata
LaNiTex Kft.
Mustad HARCSÁZÓ horgok bemutatása
A HARCSÁZÓ HORGOK közül a MUSTAD ULTRA NP SINGLE CATFISH harcsázó egyeshorgok a harcsázásban ezerszer bizonyított formában készülnek. Ezekkel a bivalyerős horgokkal a legnagyobb bajszosokkal is sikeresen felveheti a harcot! Oldalra kihajtott, tűhegyű, 3X erősségű horgok fekete nikkel vagy az új, szuper kis súrlódású teflon bevonattal!

A SUPER STRONG CATFISH TREBLE harcsázó hármashorgokat egy harcsa sem fogja kihajlítani! Szuper, 5X erősségű hármashorgok, sok harcsahorgász régi álma, dura steel és új, teflonos bevonattal!
Mustad harcsázó horgok
Mustad Hármashorgok bemutatása
A MUSTAD ULTRAPOINT ROUND BEND hármashorog egy nagyon könnyű, vékony húsú horog, amely a Nor-Temper edzési eljárásnak köszönhetően nagyon-nagyon erős, verhetetlen hegytartóssággal rendelkező, tűhegyű kémiailag élezett, kerek öblű hármashorog, piros és fekete színben kapható.

A MUSTAD ULTRAPOINT ROUND BEND 1X hármashorog az előzőhöz hasonló formájú, azonban annál még erősebb, vastagabb húsú, extra hegytartóssággal rendelkező hármashorog.
Az ULTRAPOINT HÁRMASHORGOK az alapanyagnak, a hegykiképzésnek és az edzési eljárásnak köszönhetően minden más hármashorognál ellenállóbbak, a hegyük sokkal tovább megőrzi élességét, még akadós, kagylós, köves terepen is!

A MUSTAD ROUND TREBLE hármas horgok bronzszínű, kerek öblű univerzális hármas horgok.
Mustad hármashorgok
MUSTAD DROP SHOT, OFFSET ÉS JIGHORGOK bemutatása
A MUSTAD DROP SHOT, OFFSET ÉS JIGHORGOK közül elsőként a Kevin Van Dam által fejlesztett MUSTAD KVD DROP SHOT HORGOT kell megemlíteni. Ez egy piros színű, tűhegyű, kémiailag élezett, Nor-Temper eljárással edzett, extra nagy öblű, rövid szárú, vékony húsú horog, kihajlított, elvékonyodó füllel. Használható drop shot módszerrel műcsalikkal, gilisztával, piócával stb. is.

A MUSTAD MEGA BITE WORM OFFSETHOROG a plasztikcsalikkal való rejtett horgos módszerekhez tökéletesen alkalmas füles, tűhegyű, kémiailag élezett, Nor-Temper eljárással edzett offsethorog, speciálisan hajlított szárral és extra nagy öböllel, fekete nikkel színben. A horog formája, széles öble lehetővé teszi, hogy a plasztikcsalikban elrejtve akadós, növénnyel benőtt területeken is elakadás nélkül el tudjuk vezetni a műcsalit, ugyanakkor kapáskor a hegy kibújik a testből és meg tudjuk akasztani a halat.

A MUSTAD ULTRAPOINT NO-TWST DROP SHOT SZERELÉK nagyon egyszerűvé teszi a drop shotos horgászatot. A horog egy mini forgóval, két végén két karikával ellátott száron van rögzítve, így könnyen felköthető és szabadon körbeforoghat a zsinóron, így plusz szabadságot ad a műcsalinak.

MUSTAD DROP SHOT, OFFSET ÉS JIGHORGOK
Mustad Jigfejek bemutatása
A MUSTAD JIGFEJEK speciális kialakítású, ULTRAPOINT technológiával készült jighorgokra épülnek, korrózióálló bevonattal az ólomfejen és a nyakon, ami megakadályozza a gumicsalik elszíneződését és a műcsalis dobozok szennyeződését.

A MUSTAD GÖMB JIGFEJ köríves, kovácsolt, tűhegyű horoggal, az ólom nyakán mérettől függően 2 vagy 3 kúpos csalirögzítő gyűrűvel ellátott kiváló minőségű, nagyon hegyes, vékony húsú, kis szakállú jighorog.

A MUSTAD NAGYHALAS JIGFEJ 3X erősségű köríves kovácsolt horoggal, gömbfejjel, 3 rögzítőgyűrűvel ellátott szuper erős jighorog.

A MUSTAD VÉDETT HORGOS JIGFEJ hasonló kialakítású, viszont ennél a jigfejnél egy kettős, vékony, rugalmas acélszál található az ólomfej és a horog hegye közt. Ezek a szálak megakadályozzák a horoghegy elakadását, így a legakadósabb részeket is nyugodtan meg tudjuk horgászni, kapáskor viszont a ragadozó hal könnyedén lenyomja a fémszálakat, így gond nélkül megakasztható.

A MUSTAD MICRO JIGFEJ köríves, kovácsolt, tűhegyű horoggal ellátott ovális fejű jighorog, kisméretű plasztikcsalikhoz. A horog szárán nincs ólom nyakrész, a száron található két mikroszakáll és a horog öblének speciális kialakítása akadályozza meg a gumicsali lecsúszását.
Mustad Jigfejek
A Mustad Fastach termékek bemutatása
A rablóhalas horgokhoz kapcsolódóan mindenképpen meg kell említeni a Mustad és a Stringease Tackle közös fejlesztéseit, a Fastach gyorskapoccsal ellátott ólomfejeket. A Fastach gyorskapocs a Mustad újdonsága, kis súlya mellett rendkívül egyszerű vele a csalicsere és speciális kialakítása miatt sohasem fog kinyílni!

A MUSTAD FASTACH FOOTBALL ÉS WORM ÓLOMFEJEK kitűnő alternatívát kínálnak a cseburaskás horgászatban: a szokványos cseburaska fejekhez képest nagy előnyük, hogy sokkal könnyebben cserélhető rajtuk a horog és nagyobb a rögzítőszerkezet teherbírása. A FOOTBALL ólomfejek a bekötőszem helyzetének és az ólomfej formájának köszönhetően nagyobb oldalirányú stabilitást biztosítanak, a WORM fejek formája szabadabb tengely körüli elfordulást eredményez.

A MUSTAD FASTACH X-RIG egy teljesen újszerű horog-ólom kombináció, aminek segítségével az ólmot és a horgot is pillanatok alatt cserélhetjük, a plasztikcsalikat pedig néhány cm-rel a fenék fölött lehet vezetni.
Mustad Fastach termékek
MUSTAD IWANA LAPKÁS HOROG
Nagy méretű, fekete nikkel színű, hosszú szárú lapkás horog tűheggyel, süllőzéshez, csukázáshoz, menyhalazáshoz, sügerezéshez, törpeharcsa és angolna horgászatához.
MUSTAD IWANA LAPKÁS HOROG
MUSTAD BEAK HOSSZÚSZÁRÚ FÜLES HOROG
Hajlított hegyű, nikkel színű, oldalra kihajtott, szárán csalirögzítő szakállakkal ellátott hosszú szárú horog, elsősorban süllő és egyéb rablóhalak horgászatához.
MUSTAD BEAK HOSSZÚSZÁRÚ FÜLES HOROG
Atlantis Fishing Horgászáruház • 1097 Budapest, Soroksári út 132. • Tel.: +36 (70) 429-9236 • E-mail: info@atlantisfishing.com • Lanitex Kft. adatkezelés nyílvántartási száma: NAIH-77591/2014.