- ATLANTIS FISHING (Prologic, Shimano, Okuma, Trabucco, Ron Thompson, Savage Gear, Big Carp, MMX)
Kedves Horgásztársunk! Tisztelt Partnerünk!
Az Okuma Dead Ringer orsó-és botkínálata számtalan alkalmazási területet fed le: a rendkívül kedvező árú, jó minőségű orsók 10-estől 80-as méretig szinte minden módszerhez használhatók, míg a Dead Ringer botkínálat elsősorban a pergetők, rablóhalas horgászok igényei alapján készült, nagyon széles méret- és dobósúlyválasztékban, hagyományos és revolvernyeles orsótartóval egyaránt.

Üdvözlettel:
Okuma csapata
LaNiTex Kft.
Okuma DEAD RINGER orsók
Az Okuma Dead Ringer sorozata egy rendkívül kedvező árú, ugyanakkor kiváló minőségű orsócsalád.
A Dead Ringer orsók első- és hátsó fékes változatban is kaphatók, az első fékesek rendkívül széles, 10-es és 80-as közötti mérettartományban, a hátsó fékes változat 25-ös, 30-as és 40-es méretben.

Kialakításuknak, széles mérettartományuknak és kitűnő minőségüknek köszönhetően a Dead Ringer orsók csaknem minden horgászmódszer igényeit lefedik az ultra light pergetéstől a finomszerelékes úszózáson, matchezésen, pickerezésen, feederezésen, pergetésen át a nehezebb fenekezésig, pontyozáson át a harcsázásig.

Mindkét kivitel 3+1 csapágyat kapott, korrózióálló, könnyű grafit házzal, oldallapokkal és rotorral rendelkezik. A dob 2 tónusú eloxált alumíniumból készült. A Dead Ringerek is a többi Okuma orsóban bevált, soklamellás,rendkívül precíz, letapadásmentes működést biztosító olajozott japán filc betétes fékrendszerrel rendelkeznek. Mind a mai napig a klasszikus filc betétes a legmegbízhatóbb megoldás a peremfutó orsók fékében.
A dobemelő rendszer szintén az Okuma védjegyének számító elliptikus fogaskerekes megoldás, amely hibátlan zsinórfektetést biztosít és kiküszöböli a csigatengelyes dobemelés felső és alsó holtponton való kottyanását.
A felkapókar erős, eloxált alumíniumból készült, a rotor a RESII számítógépes kiegyensúlyozásnak köszönhetően rezgés nélkül pörög, tűgörgős, holtjáték nélküli azonnali visszaforgásgátlóval van ellátva.

A Dead Ringer orsók az Okumánál megszokott precizitással vannak összeszerelve, pontos, lötyögés, holtjáték nélküli hézagolással, kiváló kidolgozással és anyagminőségben. Megforgatva simán, rezgések, kopogások, hangok nélkül forognak. A kiváló, megbízható műszaki tartalom mellé rendkívül kedvező, mindenki számára megfizethető ár társul! A jelenleg a piacon kapható orsókínálatból azonos áron az Okuma kínálja a legmagasabb technikai és minőségi színvonalat!
Okuma DEAD RINGER FD orsók
Okuma DEAD RINGER RD orsók
OKUMA DEAD RINGER PERGETŐ BOTOK
Az Okuma Dead Ringer pergetőbot-család egy nagyon átfogó sorozat: 18 különböző hosszúságú és dobósúlyú botból áll, 180 cm-től 307 cm-es hosszig, illetve 0 grammtól a 60 grammos felső dobósúlyhatárig. A botcsalád 2 revolvernyeles, multis botot is tartalmaz.
A Dead Ringer botok kiváló ár-érték aránnyal rendelkező, gondosan kidolgozott botok, a széles kínálatban csaknem minden könnyű és közepes pergető módszerhez találunk botokat. Ezek a botok nagy rugalmasságú, 24 tonnás karbon blankra épültek, könnyű súlyukkal, nagy teherbírásukkal kiválóan tolerálják a kezdő horgászok hibáit, ugyanakkor a gyakorlott pergetők is megtalálhatják az igényeiknek megfelelő, könnyű, rugalmas, megbízható pergetőbotot. A Dead Ringer botok osztott EVA-parafa nyelükkel nagyon modern, stílusos megjelenésűek, színükkel tökéletesen harmonizálnak a Dead Ringer orsókkal.
VIDEÓ: CSUKAFOGÁS OKUMA DEAD RINGER BOTTAL
Okuma DEAD RINGER pergetőbotok
Atlantis Fishing Horgászáruház • 1097 Budapest, Soroksári út 132. • Tel.: +36 (70) 429-9236 • E-mail: info@atlantisfishing.com • Lanitex Kft. adatkezelés nyílvántartási száma: NAIH-77591/2014.