- ATLANTIS FISHING (Prologic, Shimano, Okuma, Trabucco, Ron Thompson, Savage Gear, Big Carp, MMX)
Kedves Horgásztársunk! Tisztelt Partnerünk!
AKCIÓ MEGHOSSZABBÍTVA!
MINDEN KAPÁSJELZŐ 15% KEDVEZMÉNNYEL KAPHATÓ 2018. OKTÓBER 31-IG!

Már megszokhattuk, hogy a Prologic fejlesztők mindig előrukkolnak valamivel és a kemény munkának meglett a gyümölcse: a 2017-es PontyShown a BAT kapásjelző, a 2016-os PontyShown pedig az SNZ kapásjelző lett termékdíjas!
KÖSZÖNJÜK AZ ELISMERÉSEKET!!!!
A termékpaletta tehát évről évre fejlődik, bővül, a 2018-as évben rendkívül széles elektromos kapásjelző kínálattal áll a különböző igényű horgászok rendelkezésére. Legyen BAT, R2L, SMX, FIRESTARTER PRO vagy SNZ, most a hírlevelünkből minden megtudható ezekről az igazán jó minőségű kapásjelzőkről.
2018-as limitált széria az SMX Custom Black kapásjelző szett, lilán világító görgővel, lila LED jelzőfényekkel, a vevőn és minden jelzőn egyaránt! Ez most a legújabb divat!

Üdvözlettel:
Prologic csapata
LaNiTex kft.
VIDEÓ: PROLOGIC BAT+ KAPÁSJELZŐ SZETT
Prologic BAT+ kapásjelző szettek
Stílusos, megbízható, precízen jelzi a kapásokat. Az új BAT+ szettet hosszú távú használatra tervezték. A belső elektronikus rendszert több, mint egy évig teszteltük egész Európában, minden elképzelhető horgászati és időjárási helyzetben. A modern design része a nagyon mély bottartó rész, amely lehetővé teszi, hogy extrém időjárási körülmények közt is biztonságosan használható oldalsó lecsúszásgátlók nélkül. A jelzők AAA elemekkel működnek, a vevő pedig egy darab 9 voltos elemmel, ez jelenti a legjobb kompromisszumot az energiatakarékosság és a nagy hatótáv között. Az új BAT+ kapásjelző készlet kapható kék LED-es (2+1, 3+1, 4+1) vagy hagyományos többszínű LED-es változatban (3+1, 4+1).
Kék LED-es szett kapható 2+1, 3+1, 4+1-es változatban
Sokszínű LED-es szett kapható 3+1 és 4+1-es változatban

A BAT+ szettek mellett a BAT kapásjelzők szóló, vevő nélküli változatban is megvásárolhatók, darabra, rendkívül kedvező áron, a BAT+ jelzőkhöz hasonló megbízhatósággal és strapabíró képességgel.
Prologic BAT+ kapásjelző
Prologic R2L kapásjelző
Maximális precizitás, infravörös mozgásérzékelővel! React To Light, vagyis fényre reagál – ez az új R2L jelző működési elve. A Prologicnál 3 éve kezdődött el ez a projekt, aminek a célja egy új, megbízhatóbb, precízebb kapásjelzési módszer kidolgozása volt, kevesebb alkatrésszel, alacsonyabb energiafogyasztással, jobb teljesítménnyel. Az új R2L kapásjelző az első a piacon, amely infravörös mozgásérzékelő segítségével jelzi a zsinór legkisebb elmozdulását is. A mozgásérzékelő az új, kis átmérőjű görgővel kombinálva hihetetlen megbízhatóságot és érzékenységet biztosít!

KAPÁSJELZŐ:
Infravörös mozgásérzékelő
Kis átmérőjű görgő
10 fokozatban állítható hangerő, néma üzemmóddal együtt
10 fokozatban állítható hangszín
10 fokozatban állítható érzékenység
Integrált állítható oldalsó lecsúszásgátló
Éjszakai fény
Ultra erős LED
Külön jelzi az ejtős kapásokat
1 db 9 voltos elem működteti
Energiatakarékos működés
Teljesen vízálló
Csatlakozó aljzat világító kapásjelzőhöz
Védő tok mellékelve

VEVŐ:
Állítható hangerő néma és rezgő üzemmóddal
Éjjeli fény
150 m hatótáv
Külön hanggal jelzi az ejtős kapásokat
1 db 9 voltos elem működteti
Energiatakarékos működés
Védő tok mellékelve
Prologic R2L kapásjelző
Bemutató videó: Prologic SMX kapásjelző szett
Prologic SMX WTS KAPÁSJELZŐ
Bizonyára sok pontyhorgász hallott a Prologic Unit kapásjelzők rendkívül megbízható elektronikájáról, energiatakarékos működéséről. Az SMX jelzők az Unit elektronikájára épültek, sok-sok extra tulajdonsággal, amelyeknek köszönhetően egy sokoldalúan, könnyen használható, csúcsminőségű kapásjelző készletet kapunk, kedvező áron!

Az SMX kapásjelző háza rendkívül kompakt, kis méretű, elegáns, egyedi megjelenéssel, matt fekete, puha tapintású felülettel, ami ránézésre is kiváló minőséget sugall. A kapásjelzők és a vevőegység is 100%-osan vízálló, ami egy jó kapásjelző egyik legfontosabb tulajdonsága. Hangszórója fémből készült, beépített oldalsó lecsúszásgátló tüskékkel, amelyek kihúzhatóak és megcsavarva a kívánt helyen rögzíthetőek, a szél irányának és erősségének megfelelően. A rögzítő tüskék tetején egy-egy LED izzó található, amelyek különböző – fehér és kék - színnel jelzik a húzós és ejtős kapásokat. A húzós és ejtős kapásokat a figyelmeztető hang alapján is könnyen beazonosíthatjuk, ugyanis húzós kapás esetén magas, míg ejtős kapásnál mélyebb hangon szólal meg a jelzőnk.

A kapásjelzőkön mágneses, LED világítással ellátott görgőket és fém zsinórvezető szálat találunk. A jelző érzékenysége 4 fokozatban állítható, a hangszín 7 fokozatban, a hangerő pedig 5 fokozatban és néma üzemmódra is állítható.

A vevőegység néma és rezgő üzemmódba is kapcsolható, ugyanakkor lehetőség van a rezgő és hangjelző funkció egyidejű használatára is. A vevőn az egyes jelzők színének megfelelő LED-ek mutatják, melyik boton volt húzós kapásunk, a színes izzók alatti sorban pedig egy fehér fény jelzi, ha az adott boton ejtős kapásunk van. A vevő memóriafunkcióval is rendelkezik, megmutatja, melyik boton volt utoljára kapás.
További extra a vevőegység éjszakai fény funkciója, amely a jelzőn bekövetkezett 3-4 csippanás után automatikusan bekapcsol, így segít megtalálni éjszaka a botokhoz vezető utat.

Az SMX kapásjelzők rendkívül előnyös tulajdonsága, hogy a jelzők és a vevő is AAA méretű ceruzaelemmel működnek, így bárhová utazunk, nem jelenthet gondot az elemek beszerzése, ugyanakkor meg kell említeni azt is, hogy az elemekkel rendkívül takarékosan bánik és ritkán szorul cserére.

Minden kedves horgásztársunknak jó szívvel ajánljuk a Prologic SMX WTS elektromos kapásjelző készletet, amely megbízható működésével, egyedi megjelenésével, számtalan extra tulajdonságával a kapásjelzők csúcskategóriáját képviseli, igen kedvező áron!

KAPÁSJELZŐK:

• 3+1 és 4+1-es készletben is kapható
• 2 db AAA 1,5 voltos ceruzaelemmel működik (nem tartozék)
• 5 fokozatban állítható hangerő plusz néma üzemmód
• 4 fokozatban állítható érzékenység
• 7 hangszín
• 100%-osan vízálló
• Gyémánt alakú görgő
• Megkülönböztető LED jelzés ejtős kapás esetén
• Megkülönböztető hang ejtős kapás esetén
• Ultra fényes LED

VEVŐEGYSÉG:

• 2 db AAA 1,5 voltos ceruzaelemmel működik (nem tartozék)
• Memória funkció
• Néma üzemmód
• Rezgő üzemmód
• Megkülönböztető LED jelzés ejtős kapás esetén
• Éjszakai fény
• 100%-osan vízálló
Prologic SMX kapásjelzők
Kiegészítő termékek az SMX kapásjelzőkhöz
PROLOGIC SMX CUSTOM BLACK PURPLE
Csodaszépre sikerült a PROLOGIC SMX kapásjelző legújabb "ínyencsége" az SMX CUSTOM BLACK - PURPLE LED elektromos kapásjelző szettje.
Már az itthoni horgászáruházakban és webáruházakban is kapható, de igyekezni kell, mert ez az egyedi kiadású kapásjelző LIMITÁLT SZÉRIÁS!

Technikai paraméterek:
A Prologic SMX Custom Black Purple LED egy egyedi, limitált szériás változata az SMX kapásjelzőnek, néhány extra tulajdonsággal: A Custom Black tejesen fekete színű, a hangszóró és a kihúzható oldalsó rögzítő tüskék is feketére eloxáltak. A kapásjelző szettek minden tagja lila jelzőfénnyel rendelkezik. A jelző görgője fehér színű, PTFE anyagból készült, gumibetéttel. A kapásjelzők a húzós kapást a görgőnél és a lecsúszásgátló tüskén is lila fénnyel jelzik, míg az ejtős kapást fehér fénnyel.
A szett vevőegysége is teljesen fekete, eloxált hangszóróval rendelkezik, a jelzőfények színtén lila és fehr színnel különböztetik meg a húzós és ejtős kapást.
Az SMX Custom Black Purple LED jelzőszettek 2+1, 3+1 és 4+1-es kivitelben kaphatók!

Az SMX kapásjelzők általános tulajdonságai:

KAPÁSJELZŐK:
• 2+1 3+1 és 4+1-es készletben is kaphatók
• 2 db AAA 1,5 voltos ceruzaelemmel működnek (nem tartozék)
• 5 fokozatban állítható hangerő plusz néma üzemmód
• 4 fokozatban állítható érzékenység
• 7 hangszín
• 100%-osan vízálló
• Gyémánt alakú görgő
• Megkülönböztető LED jelzés ejtős kapás esetén
• Megkülönböztető hang ejtős kapás esetén
• Ultra fényes LED

VEVŐEGYSÉG:
• 2 db AAA 1,5 voltos ceruzaelemmel működik (nem tartozék)
• Memória funkció
• Néma üzemmód
• Rezgő üzemmód
• Megkülönböztető LED jelzés ejtős kapás esetén
• Éjszakai fény
• 100%-osan vízálló
VIDEÓ: PROLOGIC SMX CUSTOM BLACK PURPLE LED ELEKTROMOS KAPÁSJELZŐ
PROLOGIC SMX CUSTOM BLACK PURPLE - LIMITÁLT KIADÁS
Prologic FIRESTARTER PRO kapásjelzők
A Firestarter kapásjelzők továbbfejlesztett verziója, teljesen új belső áramkör, nagyon takarékos elemhasználattal, tökéletesített vízállósággal! A Prologic Firestarter Pro kapásjelzők megfizethető áron, tökéletesen problémamentes, megbízható működést produkálnak minden időjárási körülmény közt! Minden fontos tulajdonsággal rendelkezik: hangszín, hangerő, érzékenység állíthatósága, éjjeli fény.

KAPÁSJELZŐK:

7 különböző hangszín
7 fokozatban állítható hangerő
5 fokozatban állítható érzékenység
Éjszakai fény funkció
Néma üzemmód
Vízálló
Kimenet világító kapásjelző számára
Egy darab 9 voltos elemmel üzemel

VEVŐ:

Ultra fényes LED
7 fokozatban állítható hangerő
Néma üzemmód
Takarékos az elemmel
100 m-es hatótávolság
Egy darab 9 voltos elemmel üzemel
Prologic Firestarter kapásjelzők
PROLOGIC SNZ KAPÁSJELZŐK
2017-es új modell a Prologictól az SNZ kapásjelző szett, a 2016-os Pontyshow termékdíjának nyertese a legjobb eszköz kategóriájában! Ultramodern, nagyon vonzó külsővel rendelkezik és számos kiváló tulajdonsággal:
A kapásjelző hangereje, hangszíne és érzékenysége elforgatható gombbal állítható, az érzékenység 7 fokozatú. Hangereje akár 100 decibelig is fokozható, ugyanakkor néma üzemmódra is állítható.
Rendkívül fontos tulajdonság, hogy a kapásjelző 100%-ig vízálló, 1 db 9 voltos elemmel működik. (nem tartozék!) Az SNZ jelző szenzoros éjszakai fény funkcióval is rendelkezik, a fény ereje 3 fokozatban állítható és akár ki is kapcsolható!
A vevő szintén teljesen vízálló, 9 voltos elemmel működik. Hatótávolsága 150 méter, néma és rezgő üzemmódra is állítható. A rajta levő színes izzók megkülönböztethetően jelzik azt is, ha az egyik boton ejtős kapás van. A vevő is rendelkezik éjszakai fény funkcióval.
Az SNZ kapásjelzőszettben mellékelve minden jelzőhöz és a vevőhöz is védő szilikon tokot találunk, a vevőé jól látható, sötétben világító, feltűnő fehér színű, hogy semmiképp se veszítsük el.
A Prologic SNZ a Senzora utóda! Kapható 3 botos és 4 botos szettben, valamint külön is megvásárolhatók a jelzők és a vevő is!
VIDEÓ: PROLOGIC SNZ KAPÁSJELZŐ SZETT
Prologic SNZ kapásjelző
Atlantis Fishing Horgászáruház • 1097 Budapest, Soroksári út 132. • Tel.: +36 (70) 429-9236 • E-mail: info@atlantisfishing.com • Lanitex Kft. adatkezelés nyílvántartási száma: NAIH-77591/2014.