- ATLANTIS FISHING (Prologic, Shimano, Okuma, Trabucco, Ron Thompson, Savage Gear, Big Carp, MMX)
Kedves Horgásztársunk! Tisztelt Partnerünk!
Nagy, kényelmes és strapabíró legyen, de utazáskor mégis kevés helyet foglaljon. Ezek azok az elvárások, amelyeket a horgászok a kemping felszerelésükkel szemben támasztanak.
A Prologic sátor-, ágy-, szék- és hálózsák-kínálata széles választékot nyújt. Legyen rövidebb vagy hosszabb út, egyedül vagy családostul, mindenki megtalálja a saját kényelmét leginkább kiszolgáló felszerelést, hogy maradéktalanul a horgászaté maradjon a főszerep.

Üdvözlettel:
Prologic csapata
LaNiTex Kft.
Prologic SÁTRAK
PROLOGIC CRUZADE SESSION BIVVY TARTOZÉK TÉLI PONYVÁVAL
A Cruzade sátorcsalád legújabb tagja, a CRUZADE SESSION sátor bárkinek elegendő belső teret kínál, mindenki számára elérhető áron!
A továbbfejlesztett, kétrétegű bevonattal ellátott 190D szövet legújabb verziójával készült, amely kiemelkedően ellenáll minden időjárási hatásnak és szuper vízállósággal rendelkezik. A váz jó minőségű alumíniumból készült, ami a sátornak hihetetlen erőt és stabilitást ad, mégis könnyen és gyorsan fel lehet állítani. Ez az új sátor külső ponyvával együtt kapható, ami bármilyen időjárási körülménynek ellenállóvá teszi. Szükség esetén akár 3 ágy is elfér benne!

190D kettős bevonatú nylon szövet
10.000 mm vízállóságú felső rész
Téli ponyva mellékelve
Hordtáska mellékelve
Teherbíró cövekek
Szúnyoghálós ablak az ajtón
180 cm belső magasság
Akár 3 ágy is elfér benne
Összsúlya 16 kg
Prologic CRUZADE SESSION 2 személyes sátor
Prologic COMMANDER VX3 2 SZEMÉLYES SÁTOR
A legnagyobb Prologic sátor! A legnagyobb sátor a kínálatunkban, a legjobb alaptábor akár a leghosszabb külföldi túrák során is, de abban az esetben is ideális, ha a kedvenc tavunkra feleségestül, családostul megyünk horgászni. A Commander VX3 vadonatúj Y alakú csatlakozókkal van ellátva, ami sokkal könnyebbé teszi a sátor felállítását és optimális stabilitást biztosít. Storm Safe Tex viharálló bevonatos szövettel készült, 10 000 mm vízállósággal. Tartós, bevonatos, felcipzározható aljzattal. A belső tere annyira tágas, hogy 3 nagy ágy csomagokkal együtt elfér benne. Hátul szúnyoghálós ablak található, elülső panelje levehető. Az elülső bejáraton és az oldalpaneleken is szúnyogháló található. Opcionálisan teljes szúnyoghálós első panel is vásárolható hozzá, ami a sátorhoz és a külső ponyvához is csatlakoztatható. Az elülső ajtón kétirányú cipzárral, fém rögzítési pontok elasztikus pántokkal. Opcionálisan Inner Dome belső egység és külső ponyva is vásárolható hozzá a maximális védelemért.
A sátor méretei:
Magasság: 184 cm, szélesség: 320 cm, mélység: 345 cm
A sátor méretei külső ponyvával:
Magasság: 184 cm, szélesség: 320 cm, mélység: 420 cm
Prologic COMMANDER VX3 2 SZEMÉLYES SÁTOR
TARTOZÉKOK - Prologic COMMANDER VX3 2 személyes sátorhoz
Prologic CRUZADE SÁTOR KÜLSŐ HUZATTAL
Kettős bevonatú sátorlap! Továbbfejlesztett 190D nylon szövet felhasználásával készült, új, speciális kettős bevonatának köszönhetően szuper vízállóságú, Az egy és két személyes változatnak is tartozéka a külső ponyva, így a legextrémebb körülményre is felkészülve indulhatunk a horgásztúrára. Tartozék téli ponyva, vízálló PVC aljzat, fém rögzítőpontok. Teherbíró sátorcövekekkel, hordtáska mellékelve, szúnyoghálós ablakkal ellátva. Összsúlya: 7,6 kg az egyszemélyesnek, 10,1 kg a kétszemélyesnek.
Méretek:
1 személyes: magasság: 127 cm, szélesség: 282 cm, mélység: 242 cm
2 személyes: magasság: 150 cm, szélesség: 350 cm, mélység: 320 cm
Prologic CRUZADE SÁTOR KÜLSŐ HUZATTAL
Egyéb Prologic sátrak
VIDEÓ: PROLOGIC CRUZADE 8 LÁBAS ÁGY
Prologic ÁGYAK - kempingezéshez
VIDEÓ: PROLOGIC CRUZADE COMFORT SZÉK
Prologic SZÉKEK - kempingezéshez
VIDEÓ: PROLOGIC THERMO ARMOUR 3S HÁLÓZSÁK
VIDEÓ: PROLOGIC THERMO ARMOUR 4S HÁLÓZSÁK
Prologic HÁLÓZSÁKOK - kempingezéshez
2018-as újdonság! PROLOGIC CRUZADE HÁLÓZSÁK
A Cruzade család fontos új tagja ez a hálózsák, ideális a legtöbb általános helyzetre, márciustól novemberig. Puha, könnyű szintetikus tömés, időjárásnak ellenálló külső szövet poliészter béléssel, optimális szigeteléssel, kis önsúllyal.
3 évszakos hálózsák
Üreges szálakból készült tömés
Nagy sűrűségű poliészter külső és belső bélés
10 mm-es HD cipzár mindkét oldalon
Ágyhoz való rögzítést szolgáló pántok
Prologic CRUZADE hálózsák
PROLOGIC LOGICOOK KEMPING- ÉS FŐZŐESZKÖZÖK
A hosszabb túrákat kedvelő pontyhorgászok számára az igazán kellemes kikapcsolódás fontos eleme, hogy az ételeket kényelmesen, praktikus eszközök használatával lehessen elkészíteni, tálalni és elfogyasztani és adott esetben a horgászhelyre látogató vendégeiket, barátaikat is meg tudják vendégelni. Egy meleg ital mindig jól jön és az sem mellékes, hogy az evő- és főzőeszközöket helytakarékosan és egyszerűen lehessen tárolni és szállítani. A Prologic új Logicook kínálata bizonyára a legigényesebb horgászoknak is kedvére való lesz: evőeszköz készlet, 1 és 2 személyes főző készlet, vendégkészlet, pikniktáska és termo bögre!
Prologic kempingfelszerelések - 2018-as újdonságok
Prologic egyéb KIEGÉSZÍTŐ termékek kempingezéshez
PROLOGIC COMMANDER CDX TÁSKAKÍNÁLAT
A vadonatúj CDX táskacsalád a Prologic kínálatában a legmagasabb minőséget képviseli, a legjobb kapható anyagok felhasználásával készült és a legigényesebb pontyhorgászok elvárásait is kielégíti. Az új Commander CDX táskakínálat minden termékénél az egyedi MCP terepszínű mintázatot használták fel, 600D szakadásálló szövettel és egy új tömőanyaggal, ami extra könnyű és a lehető legjobb védelmet garantálja az értékes felszereléseknek.
A CDX családban találunk botzsákokat, hátizsákot, utazótáskát, kiegészítős, ólmos és csalis táskát is, mind kiemelkedő minőségben!
Prologic COMMANDER CDX táskakínálat - 2018-as újdonság!
Prologic COMMANDER CDX botzsákok - 2018-as újdonság!
• Teljesen párnázott • 10 mm-es HD cipzár • MCP terepszínű 600D szakadásálló szövet • Fém csat a vállpánton • Vízálló, szakadásálló külső védőréteg az alsó részen • Állítható vállpánt
Prologic COMMANDER CDX botzsákok
Prologic CRUZADE táskák
Prologic CRUZADE botzsákok
Atlantis Fishing Horgászáruház • 1097 Budapest, Soroksári út 132. • Tel.: +36 (70) 429-9236 • E-mail: info@atlantisfishing.com • Lanitex Kft. adatkezelés nyílvántartási száma: NAIH-77591/2014.