- ATLANTIS FISHING (Prologic, Shimano, Okuma, Trabucco, Ron Thompson, Savage Gear, Big Carp, MMX)
Kedves Horgásztársunk! Tisztelt Partnerünk!
A dán Ron Thompson márka kínálatában számos harcsázó bot található: a nagyon népszerű Hardcore II botok üvegszálas cső blankjukkal, tömör üveg spiccükkel hihetetlen nagy terhelést képesek elviselni és nagyon kedvező áruk miatt is kitűnő választást jelentenek a harcsázók számára. Az igazán nehéz terepre, nagytestű halakhoz ajánljuk a R.T. Sysmic Stand Up botot, aminek hazai vizeken nem igazán akad ellenfele!

Üdvözlettel: Ron Thompson csapata
LaNiTex kft.
Ron Thompson HARDCORE II BOAT CSÓNAKOS HARCSÁZÓ BOTOK
Ha nagyon nagy teherbírású, ugyanakkor igazán kedvező árú harcsázó felszerelésre van szüksége, a Hard Core Boat botoknál jobbat nem talál. Ezek a továbbfejlesztett botok 20-30 librás tesztgörbére vannak kalibrálva, de a gyártásuk egyedi módja olyan erőt biztosít, amellyel minden szituáció kezelhetővé válik. A Hard Core II Boat botok egy- és kétrészes kivitelben készülnek, 165 cm és 240 cm közötti hosszban. A botok erős, ugyanakkor rugalmas blankja tökéletes a nagy harcsák fárasztásához.

Speciális kompozit felépítés
Kerámia gyűrűk
Grafit orsótartó
Gumírozott fárasztóöv csatlakozó
Ron Thompson HARDCORE II BOAT CSÓNAKOS HARCSÁZÓ BOTOK
Ron Thompson Hard Core II Sysmic
A Ron Thompson Hard Core II Sysmic botot a legnagyobb igénybevételre tervezték. Ez a tömör üveg, 165 cm-es, egyrészes bot a legnagyobb harcsákkal, a legnehezebb közelharcos szituációban is gond nélkül felveszi a versenyt. A fém orsótartóval és a megerősített, speciális kerettel ellátott tengeri gyűrűkkel nincs gyenge pontja a botnak!
Tömör üveg bot
Speciális megerősített tengeri gyűrűk
Erős alumínium orsótartó
Fárasztóöv csatlakozó
Kemény EVA nyél
Progresszív akció
Ron Thompson Hard Core II Sysmic
Ron Thompson Hard Core II SEA BOAT csónakos harcsázó botok
A Hard Core II Sea Boat botok 100-250 grammos dobósúllyal, 210 és 240 cm cm-es kivitelben készülnek, nagyon erős üveg kompozit blankkal, tömör üveg spiccel, amely remekül jelzi a harcsa kapását.
Ron Thompson Hard Core II SEA BOAT csónakos harcsázó botok
Ron Thompson Combo Tech Boat csónakos kombó
A Combo Tech Boat csónakos kombó egy 165 cm-es, kétrészes, 20-30 librás, erős üveg kompozit botból és egy 450 -es méretű multiorsóból áll, amely 0,50 mm-es víztiszta monofil zsinórral van töltve. Horgászatra kész a csónakos harcsázáshoz!

Erős üveg kompozit blank
Teherbíró alkotórészek
450-es méretű csillagfékes multiorsó
0,50 mm-es monofil zsinórral töltve
Ron Thompson Combo Tech Boat csónakos kombó
Atlantis Fishing Horgászáruház • 1097 Budapest, Soroksári út 132. • Tel.: +36 (70) 429-9236 • E-mail: info@atlantisfishing.com • Lanitex Kft. adatkezelés nyílvántartási száma: NAIH-77591/2014.