- ATLANTIS FISHING (Prologic, Shimano, Okuma, Trabucco, Ron Thompson, Savage Gear, Big Carp, MMX)
Kedves Horgásztársunk! Tisztelt Partnerünk!
A Savage Gear felszíni csalik szinte felrobbantják a víz felszínét! A pergető horgászok úgy tartják, egy felszíni kapás 10 másikkal ér fel és van benne valami! Felszíni műcsalikkal a legtöbb pergetve fogható halfaj megfogható, mindenekelőtt a balin, a csuka, a sügér, a feketesügér és a harcsa, de a jász, domolykó, süllő is gyakran elcsábul a felszínen csobogó, fröcskölő, puttyogó műcsalikra!
A Savage Gear 2018-as felszíni műcsali-újdonsága volt a 3D Minnow Pop Walker, amely egy popper és egy walk the dog csali tulajdonságait egyesíti magában és a felszíni csalik mezőnyében ritka, 43 mm-es apró méretben is kapható. Ez a műcsali minden méretben kiemelkedően fogósnak bizonyult a magyar balinhorgászok kezében!
Az idei balinszezon alatt már számtalan balint sikerült horogra csalni a Savage Gear felszíni csalijaival. Ismerkedjünk meg velük!


Üdvözlettel:
Savage Gear csapata
LaNiTex Kft.
Savage Gear 3D MINNOW POP WALKER
A Savage Gear 3D MINNOW POP WALKER a 2018-as kínálatból talán a legnagyobb érdeklődéssel várt műcsali volt, ami rá is szolgált a várakozásokra. Ez a felszíni csali a popperek és a walk the dog csalik tulajdonságait egyesíti, ívelt hasával és homorú szájrészével. A két műcsalitípus mozgása különböző vezetési stílusokkal külön-külön és akár egyszerre is előadható vele. A Pop Walkerek 3 méretben kaphatók, amelyek mindegyike tökéletesen megfelel a magyar horgászok ízlésének: a 66 és a 80 mmes verzió mellett egy 43 mm-es, 5 grammos méret is készül kimondottan a magyar piacra szabva: az ilyen méretű walk the dog csali ritkaságnak számít a kínálatban, arról nem is beszélve, ha ez a műcsali egyben popperként is működik. A balin-, sügér-, feketesügér-, domolykó-, csuka-, stb. horgászok dobozaiból egyik méret sem hiányozhat!
VIDEÓ: BALINOK SAVAGE GEAR POP WALKER MŰCSALIVAL
Savage Gear 3D MINNOW POP WALKER - 2018-as újdonság!
Savage Gear POP PREY leírása
A SAVAGE GEAR POP PREY66 egy tökéletesen megalkotott popper. A műcsali viszonylag kis súlya (7 g) ellenére kiválóan dobható, nagyon szép egyenesen repül a levegőben, a beépített mágneses távdobó rendszernek köszönhetően. A Pop Prey hátsó horga tollas, műléggyel van ellátva, ami főleg a balinhorgászatban különleges vonzerővel bír. A popper jellegzetes puttyogó hangját a műcsali szájánál található íves bemélyedés segítségével kelti, kis gyakorlattal is könnyen megszólaltatható, a gyakorlottabbak játszhatnak is a magasabb, tisztább, mélyebb, tompább és a halk, fröcskölő hangok közt. A műcsali kidolgozása figyelemre méltó, élethű színekben kapható, a leggyanakvóbb halakat is becsapja! Balin, csuka, harcsa, feketesügér, sügér, süllő stb. fogható vele!
Bemutató videó: Balatoni balin Savage Gear 3D Pop Prey popperre
Rendeljen most a Savage Gear 3D POP PREY66 POPPER műcsalikból!
VIDEÓ: Csuka Savage Gear Panic Prey V2-re
VIDEÓ: BALATONI BALINOK SAVAGE GEAR PANIC PREY V2 MŰCSALIVAL
Savage Gear PANIC PREY leírása
A Savage Gear Panic Prey egy speciális felszíni műcsali, amely a walk the dog és a popper műcsalik tulajdonságait egyesíti. Hihetetlen távolságra dobható, nyílként repül, amelyben a mágneses távdobó rendszer is segítségére van. A botspicc szakaszos rángatásával végzett bevontatás során jobbra-balra kitérő mozgással közeledik, miközben a benne levő golyók csörögnek és a speciálisan kialakított száj messze fröcsköli a vizet és hangos popperszerű pukkanásokat hallat. Tökéletesen imitál egy a felszínen pánikszerűen menekülő táplálékhalat! Elsősorban csuka, balin és harcsa horgászatára ajánljuk!
Rendeljen most a Savage Gear PANIC PREY műcsalikból!
SAVAGE GEAR PANIC POPPER
2017-es újdonság a Savage Geartől a Panic Popper felszíni műcsali, amelyik a jól bevált Panic Prey walk the dog-popper hibrid csali formáját alapul véve készült, a fejrészén egy hatalmas nyitott szájjal. A Panic Popper 3 méretben - 105, 135 és 195 mm - kapható.
A Panic Poppernél különböző vezetési stílusok egyaránt jól működnek : hagyományos popperszerű rángatás, folyamatos húzás egy-egy rántással, illetve a botspicc gyors ütemű rángatásával walk the dog típusú vezetés!

Szuper távdobó popper, extra jó puttyogó, fröcskölő akcióval! A szélesre nyitott száj sok vizet fog és hihetetlenül jól szól és fröcsköl! A csali folyamatos
bevontatáskor is remek buborékcsíkot húz maga után és tolóhullámot kelt. A hátsó Y-Treble hármashorog a műcsali hátára simul dobáskor, emiatt
nagyon stabilan száll a levegőben. Szuper kemény, ellenálló ABS műanyag test, végig drótozva, extra erős kulcskarikák és Big Fish hármashorgok.
Szuper csali a nagy brutális tengeri és édesvízi ragadozók (harcsa, csuka) horgászatára.
• Extrém erős popper hang és fröcskölés
• Távdobó kialakítás
• Végigfutó drótozás
• Szuper kemény ABS test
• Belső hologramos fólia
• Extra erős forgó a szájnál a halvesztések megakadályozására
• Extra erős kulcskarikák és Big Fish hármashorgok
VIDEÓ: SAVAGE GEAR PANIC POPPER
Savage Gear Panic Popper
Savage Gear TPE Mudd Minnow
Savage Gear 3D FROG leírása
A Savage Gear 3D Frog egy plasztik békautánzat, ami kétféle kivitelben készül: a Jumping Frog lábai élethűen utánozzák egy béka lábait, ez a műcsali a botspiccel rángatva „walk the dog” stílusban, jobbra-balra kitérve közeledik. A Reaction Frog lábai hajlítottak, egészen lassú bevontatásra beindulnak és sűrű, csapkodó mozgással borzolják a vízfelszínt.

A műcsali teste egy igazi béka 3D-s szkennelésével készült, lágy műanyagból készült, üreges teste nagy felhajtóerővel bír, súlyozásának köszönhetően igen jól dobható. Érdekessége, hogy igen jól alkalmazható vele az úgynevezett skipping technika, amellyel a vízfelszínen kacsáztatva bokrok, stégek, stb. alá is bejutathatjuk a békát. A felső állású egyes horgot tökéletesen védi a béka háta, így a legsűrűbb növényzeten is áthúzható, ugyanakkor az üreges test könnyen összenyomható, így kapáskor hatékonyan megakasztható a támadó!
Mivel békával jószerivel minden ragadozó halunk táplálkozik, csuka, harcsa, feketesügér, balin, sügér, stb. is megfogható vele és a védett horognak köszönhetően a legnehezebb terepek is meghorgászhatók vele!
VIDEÓ: SAVAGE GEAR 3D FROG BÉKAUTÁNZATOK
Rendeljen most a 3D FROG műcsalikból!
SAVAGE GEAR 3D SPIN KICK FROG BÉKAUTÁNZATOK
A 3D Spin Kick Frog a Savage Gear 2016-os újdonsága. Ez a békautánzat a 3D Frog-oknál megismert 3D szkennelt, élethű testtel és rejtett egyeshoroggal rendelkezik, a PVC lábak helyett viszont a kisebbik (10 cm, 12 g) Spin Kick Frog-nál egy, a nagyobbiknál (15 cm, 22 g) két fémszárhoz csapágyas forgóval csatlakozó forgókanál képezi a lábat. Ezek a forgókanalak minimális tempójú bevontatáskor is beindulnak, de természetesen közepes, egészen gyors és szaggatott tempójú vezetésnél is kiválóan mozognak, fröcskölnek, bugyognak. Nagyon erős és csábító ingert jelentenek a felszínen a ragadozók számára. Elsősorban csuka, feketesügér, harcsa és balin horgászatára ajánlottak, de természetesen süllőre is jó esély van.
A békák érdekes jellemzője, hogy az üreges test összenyomva és a víz alatt tartva vízzel megtölthető, és ezáltal felszíniből lebegő, vagy különböző sebességgel süllyedő csalit hangolhatunk belőle. Természetesen, ha felszíni csalira van szükségünk, időről időre érdemes kinyomni a bekerült vizet. Az üreges test természetesen nem valami hiba folytán engedi be a vizet, a jó akadás, a test összenyomhatósága és az esetleges kidurranás elkerülése érdekében ez létfontosságú.
VIDEÓ: SAVAGE GEAR 3D SPIN KICK FROG
Rendeljen most a 3D SPIN KICK FROG műcsalikból!
Atlantis Fishing Horgászáruház • 1097 Budapest, Soroksári út 132. • Tel.: +36 (70) 429-9236 • E-mail: info@atlantisfishing.com • Lanitex Kft. adatkezelés nyílvántartási száma: NAIH-77591/2014.