- ATLANTIS FISHING (Prologic, Shimano, Okuma, Trabucco, Ron Thompson, Savage Gear, Big Carp, MMX)
Kedves Horgásztársunk! Tisztelt Partnerünk!
A Savage Gear 3D BAT denevérutánzat a felszíni csalik legújabb generációját képviseli a Savage Gear kínálatában. A 2017-es kacsa- és patkányutánzatok sikere után újabb vízben úszó melegvérű utánzat készültek a Savage Gearnél, a 3D Bat és a 3D Fruck, azaz "békacsa". Hírlevelünkben a Savage Gear melegvérű állatokat imitáló felszíni műcsalijait mutatjuk be.

Üdvözlettel:
Savage Gear csapata
LaNiTex Kft.
Savage Gear 2018-as felszíni csali 3D BAT újdonság - 3D BAT denevérutánzat
A Savage Gear 3D BAT denevérutánzat a felszíni csalik legújabb generációját képviseli a Savage Gear kínálatában. A 2017-es kacsa- és patkányutánzatok sikere után egy újabb vízben úszó melegvérű utánzat készült. A vizek közelében alkonyatkor tömegesen jelennek meg denevérek, mivel itt gazdag zsákmányra számíthatnak és a repülés közben a víztükröt érintve tudnak inni. Ilyenkor természetesen előfordulhat baleset és a denevér a vízben találja magát. Bizonyára sok horgász látott már vízbe esett dene, és ők tudják, hogy fel vannak készülve erre is, szárnyaikkal szaporán csapkodva meglehetősen gyorsan haladnak a part felé, hogy ott ismét a szárazra kerüljenek. A zsákmányra leső ragadozó halak, ha tehetik, lecsapnak a könnyű falatra. Természetesen egy műcsali fogóssága nem kizárólag annak élethúűségében rejlik, a 3D BAT feltűnő vergődésével, csobogásával és a benne levő golyók zörgésével messziről odavonzza a kíváncsi ragadozókat. Balin, csuka, feketesügér, harcsa - mind a célkeresztben vannak! A 3D BAT 3 méretben - 7, 10, és 12,5 cm - és 4 színben kapható!
VIDEÓ:
Savage Gear 3D BAT denevérutánzat
Savage Gear 3D Fruck
A Savage Gear 3D Fruck a legjobb lágy műcsali díját nyerte el a 2017-es budapesti EFTTEX kiállításon. Ez a béka-kacsa hibrid felszíni műcsali rejtett kettes horgának köszönhetően a legsűrűbb növényen, nádon, bokron, hínáron, töklevélen is áthúzható, ugyanakkor a próbahorgászatokon kiderült, hogy a a hasonló típusú műcsaliktól eltérően nagyon hatékonyan lehet vele a halakat megakasztani!
A 3D Fruck a klasszikus felszíni békák tulajdonságait egyesíti a kiskacsa sziluettjével. Vezethető a klasszikus békastílusban, de ütemesen rángatva a zsinórt meg-meglazítva walk the dog-szerű, jobbra-balra kitérő mozgásra is készethető. Ahogy a békák megmozdulnak tavasszal, a Fruckoknak már készenlétben kell állniuk a dobozokban! 2 méretben (7,5 cm és 10 cm), 5 fogós színben kaphatók!
VIDEÓ: SAVAGE GEAR 3D FRUCK
Savage Gear 3D FRUCK
SAVAGE GEAR 3D RAD PATKÁNYUTÁNZAT
A Savage Gear másik rendkívül nagy érdeklődést kiváltott újítása a 3D Rad patkányutánzat. Ez a műcsali két méretben: 20 cm, 32 gramm és 30 cm, 86 grammos kivitelben készül. A hossz a farokkal együtt értendő. A kisebbik változat egy süldő patkányt imitál, bármilyen átlagos pergető felszereléssel eldobható és vezethető, a nagyobbik már a kifejlettebb patkányt utánozza, a nagyobb csalik kedvelőinek ajánlott!
A 3D Rad megdöbbentően élethű: a 3D szkennelés eredményeképp minden apró részlet ki van dolgozva, még élethű szemeket és bajusszálakat is találunk a patkányon. A műcsali teste kemény, ellenálló ABS műanyagból készült, a közepe táján két ízesülés van közbeiktatva, amelyeket erős szalagok tartanak össze. Az ízek szerepe a még szabadabb, kígyózó mozgás elérése. A 3D Rad farka, lábai és fülei lágy, rugalmas gumiból készülnek, úgyhogy ezek plusz mikromozgásokat kölcsönöznek a patkánynak, a hosszú farok szabályosan kígyózik a test után. Az esetleges sérülések esetére egy tartalék farok van a műcsalihoz csomagolva, de vehető külön tartalék készlet ezekből a függelékekből.
A 30 cm-es változat két hármashoroggal szerelt, ennél a méretnél megvan a lehetőség a hármashorog hátra való szerelésének, a kisebb méret egy hasi hármashoroggal kapható.
Mindkét méret kétféleképpen erősíthető a zsinórhoz: ha a patkány szájánál levő bekötőszembe akasztjuk a kapcsot, a felszín alatt mintegy fél méterrel tudjuk vezetni a műcsalit, - megállítás után gyorsan a felszínre úszik - ha pedig a terelőnyelvhez akasztjuk a karabinert, a patkány teljesen a felszínen, a vizet tolva vezethető. Élethű formája és kígyózó, verető mozgása brutális kapásokat vált ki a ragadozókból, legyen az csuka, harcsa, feketesügér, balin vagy akár domolykó is!
VIDEÓ: SAVAGE GEAR 3D RAD PATKÁNYUTÁNZAT
Savage Gear 3D RAD
3D RAD ÚJ SZÍNEKBEN IS!
A 2017-es év egyik legnépszerűbb Savage Gear műcsalija, a 3D Rad patkányutánzat 2018-tól új, feltűnő UV aktív zöld és piros részekkel tuningolt színekben is kaphatók!
Savage Gear 3D RAD - új színekkel!
SAVAGE GEAR 3D SUICIDE DUCK
A Savage Gear 2017-es újdonsága a 3D Suicide Duck. Ez a felszíni kacsa-utánzat hihetetlen nagy sikert ért el már megjelenése előtt: az európai EFTTEX kiállításon három díjat nyert: a legjobb új kemény testű műcsali, a legjobb innováció díja és a közönségdíj. Az amerikai ICAST kiállításon a legjobb kemény testű műcsali díját nyerte el.
Már megjelenése előtt is hatalmas érdeklődés kísérte hazánkban, hihetetlen nagy a kereslet ez iránt a teljesen egyedi műcsali iránt.
A 3D Suicide Duck két méretben kapható - 10,5 cm, 28 gramm, illetve 15 cm, 70 gramm. A műcsali teljesen a víz felszínén vezethető, méghozzá két különböző pozícióban: ha a kacsa csőréhez erősítjük a karabinert, laposabban úszik, erősebb fröcsköléssel, míg ha a mellén levő bekötőszembe csatlakoztatjuk a zsinórt, magasabbra emelt fejjel, kissé mélyebben pörgő lábakkal úszik.
A műcsali egy igazi kiskacsa 3D-s szkennelésével készült és élethű részletei mellett a mozgása is az igazi kiskacsáét utánozza: azt a viselkedést imitálja, amikor az anyjától lemaradt kiskacsa a víz tetején szinte futva próbálja utolérni a családját. Számos ragadozó halunk, elsősorban a csuka és a harcsa fogyasztja szívesen a víziszárnyasokat, de a Suicide Duck, pörgő, csobogó, bluggyogó lábaival egyéb ragadozókat is minden bizonnyal elcsábít majd.
A kiskacsa háti és hasi részén is elhelyezhetünk horgokat, így tereptől függően választhatunk az abszolút elakadásmentes kivitel (csak háti horoggal) és a biztosabb akadás (kéthorgos kivitel) között.
A 3D Suicide Duck-kal olyan szintre emelkedik a halfogás élménye, amely eddig nem volt elképzelhető!
VIDEÓ: SAVAGE GEAR 3D SUICIDE DUCK
VIDEÓ: FELSZÍNI ŐRÜLET A 3D SUICIDE DUCK-KAL
Savage Gear 3D SUICIDE DUCK
Atlantis Fishing Horgászáruház • 1097 Budapest, Soroksári út 132. • Tel.: +36 (70) 429-9236 • E-mail: info@atlantisfishing.com • Lanitex Kft. adatkezelés nyílvántartási száma: NAIH-77591/2014.